В столиці з'явилася банда зловмисників на мотоциклах, які грабують салони автомобілів. Протягом двох днів грабіжники скоїли чотири подібних випадки, інформує "Антикор".

Останній інцидент стався у четвер, 30 червня, близько 12:00 в поліцію надійшло повідомлення про крадіжку на вулиці Гетьмана, 42. Менш ніж через годину в поліцію надійшла інформацію про аналогічний пограбуванні поруч із залізничним вокзалом "Київ-Пасажирський".

Читайте також: У Підмосков'ї застрелили 5 байкерів

Байкери під'їхали на мотоциклі до припаркованого автомобіля і спробували розбити скло, але з якихось причин їм цього зробити не вдалося і зловмисники поспішили втекти.

Пасажир мотоцикла зістрибнув на землю і, підбігши до транспортного засобу, розбив в ньому переднє праве скло і вихопив сумку, в якій було близько 40 тисяч гривень, після чого обидва злочинці зникли.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також очевидці відзначали, що під час одного з пограбувань на злочинців було багато одягу: реглан, джемпер, а зверху куртка. Можливо, бандити пізніше знімали з себе частину одягу, щоб не бути засвіченими.

На мотоциклах злочинців не було жодних номерів. Слід зазначити, що такі випадки в столиці трапляються досить часто. Проте поки що правоохоронцям не вдалося притягти мотоциклістів до відповідальності.