Сьогодні з полону бойовиків самопроголошеної "ДНР" звільнили бійця АТО. Про це у своєму акаунті в Twitter розповів президент Петро Порошенко.

"Гарна новина - звільнено з полону нашого розвідника. Вже скоро він повернеться додому до рідних", - зазначив він.

Представник України у робочій підгрупі Тристоронньої контактної групи з реалізації Мінських угод Ірина Геращенко повідомила, що у полоні терористів перебувають понад 300 людей. Окрім того, за словами Порошенка, ще 30 полонених українців перебувають на території Росії.

У Генштабі пояснювали труднощі у процесі обміну полоненими неузгодженостями у списках, які надають обиді сторони конфлікту.

Матеріал по темі: Бойовики звільнили полоненого українського бійця

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що комбата 81-й десантної бригади підполковника Олега Кузьміних відпустили з полону 22 травня. Петро Порошенко в Києві нагородив бійця АТО орденом "За мужність". Брат полоненого кіборга розповів, що він повернувся з полону з ушкодженнями ноги, тепер він кульгає.