Легендарний швед Златан Ібрагімович нарешті став гравцем "Манчестер Юнайтед". На офіційному сайті клубу з'явилось фото та відео з його презентації.

Як відомо, 34-річний нападник дістався "Червоним дияволам" безкоштовно, адже його угода з ПСЖ закінчилась. Поки офіційної не розголошують, скільки мільйонів євро він отримуватиме за рік, проте відомо, що не менше п'ятнадцяти.

Златан устиг сфотографуватись із червоною футболкою нового клубу, а також зняти короткий промо-ролик. "Це час Златана", - каже славетний футболіст на відео, красиво виходячи з темряви.

Нагадаємо, що Чемпіонат Європи Ібрагімович, попри усі сподівання, провалив. Його збірна Швеції лише раз зіграла у нічию з Ірландією та вилетіла після групового етапу, а Златан не забив жодного голу.

Читайте також: Син Моурінью став професійним футболістом

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ібрагімович має дуже багату футбольну кар'єру. У різні часи він захищав кольори клубів "Мальме", "Аякс", "Ювентус", "Інтер", "Барселона", "Мілан" та ПСЖ. Лігу Чемпіонів він жодного разу не вигравав. Не виграє і наступному сезоні, адже МЮ там не гратиме.