Сьогодні на перегоні "Могиляни-Кривин" з поїзду сполученням "Ужгород-Київ" викинувся 31-річний військовослужбовець Збройних сил. Від отриманих при падінні травм чоловік помер на місці.

Про це повідомляє прес-служба Управління МВС на Південно-західній залізниці.

Правоохоронці встановили, що боєць прямував з Яворівського навчального центру для подальшого проходження служби в іншій військовій частині. У міліції близько 5:45 отримали повідомлення про трагедію на станції Шепетівка.

Загиблий до проходження військової служби мешкав у Дніпропетровську.

Читайте також: Інспектор ДАІ на Волині застрелився із табельної зброї

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Очевидці трагедії, теж військовослужбовці, повідомили, що загиблий сам відчинив двері неробочого тамбура і вистрибнув з вагону під час руху. Товариші по службі одразу ж зірвали стоп-кран. На жаль, життя чоловікові врятувати не вдалося. Отримані травми виявилися несумісними з життям.

Відомості про подію передали до військової прокуратури Рівненського гарнізону.