Терористи продовжують атакувати українських військових на сході країни. Бойовики здійснили близько 40 нападів. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Зранку сепаратисти обстріляли Трьохізбенку на Луганщині з 152-мм артилерійських систем. По Новотошківському били з РСЗВ "Град" та гранатометів.

На Донеччині терористи о першій половині дня атакували з 120-мм мінометів та 122-мм гаубиць Піски та Опитне. Після обіду бойові позиції українських військових, які стоять поблизу Донецька, обстрілювали з танків.

Терористи використали гранатомети для обстрілу Сокольників, Щастя. Широку Балку Артемівського напрямку бойовики атакували з мінометів калібрів 120 та 82 мм, а Золоте та Попасну обстрілювали зі стрілецької зброї та гранатометів.

Біля Луганського по позиціях бійців АТО стріляв снайпер. Його знешкодили.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Матеріал по темі: Опублікували новий ролик про АТО в стилі комп'ютерної гри

Бойовики п'ять разів практично з усіх зразків озброєння били по Широкиному. Зокрема зі 152-мм артилерійських систем, гранатометів, 120-мм та 82-мм мінометів.

В штабі підкреслюють, що військові не йдуть на провокації терористів.