Президент Росії Володимир Путін сказав, що у його країни немає жодних відносин з країнами "Великої сімки" і назвав організацію "клубом за інтересами".

Про це Путін заявив після зустрічі з прем'єр-міністром Італії Маттео Ренці, передають "РИА Новості".

"Що стосується наших відносин з "сімкою", то у нас немає ніяких відносин з "сімкою". Які у нас можуть бути відносини?" - заявив Путін у відповідь на питання про перспективи взаємин Росії з G7.

Російському президенту здавалося, що в G8 був якийсь сенс, бо країни "хоча б представляли якусь альтернативну точку зору". Путін заявив, що учасники "Великої сімки" не потребують "альтернативної точки зору".

Читайте також: Путін ризикує стати аутсайдером - європолітик Хармс

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Це їхнє рішення. Але це ж не організація. Це так - клуб за інтересами ", - заявив російський глава і побажав країнам-учасницям G7 удачі.

Нагадаємо, у Німеччині пройшов саміт "Великої сімки". Лідери країн-учасниць клубу домовилися зберегти санкцій щодо Росії.