Нові знімки з поверхні Марса з непізнаним предметом, схожим на військову каску, викликали активне обговорення серед уфологів. Фотографії зробив і надіслав вченим марсоходом Curiosity.

На пустельному пейзажі Марса, серед великої кількості каменів, уфології раптом розгледіли не що інше, як шолом. Він схожий на каску німецьких військових часів Другої світової війни. Вчені, які займаються дослідженням Червоної планети, досить скептично поставилися до різних теорій уфологів.

Вони вважають, що це просто чергова примха марсіанських вітрів. Вони могли за деякий час додати каменю надзвичайну форму. Але уфологи впевнені в зворотному. Вони переконані, що це якийсь знак або навіть ознака того, що члени фашистського таємного товариства "Аненербе" все-таки підкорили космос. А знімки з марсохід доводять, то що вони висаджувалися на поверхню Марсу.

Будь-яких офіційних коментарів від представників NASA щодо цієї фотографії не було. Причиною стало те, що в американському космічному агентстві давно діє програма про нерозповсюдження такої інформації.