Мешканці одного з невеликих міст Австралії пощастило мати кота, котрий приносить подарунки усім членам родини. Руда тваринка на ім'я Ніндзя краде з сусідніх дворів речі та приносить своїм господарям.

Як пише Daily Mail, 33-річна власниця Ніндзі бачила у себе вдома крадені речі на будь-який смак - кепки, шапки, взуття та килимки. Аби не ображати сусідів жінці довелось створити спеціальний акаунт у Facebook, де вона повідомляє власників про зниклі речі, а ті приходять їх забирати.

Келлі та її коту пощастило мати дружніх сусідів. Ніндзя здається їм кумедними котом, тож вони не проти тимчасово прощатися з речами, щоб гарненькій тваринці було весело. До речі, Ніндзя став справжньою зіркою у Facebook.

Читайте також: Кішки прорекламували супермаркет

Коти здатні приносити своїм власникам гроші і чесним шляхом. Нещодавно група маленьких пухнастиків знялась у рекламі одного з супермаркетів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще