Мешканці англійського графства Південний Йоркшир стали свідками унікального природного явища. На вечірньому небі вони побачили одразу два сонця.

Як пише Metro, водій однієї з вантажівок зробив фото унікального природного явища. 44-річний Філ Белл розповів, що ніколи в житті не бачив нічого подібного. Спочатку йому здалось, що на небі літак, але придивившись він побачив сяйво, яке нагадувало друге сонце.

"Це було у понеділок ввечері. Я їхав на машині та побачив яскраву пляму на небі. Спочатку подумав - це сонце, але потім побачив ще одне. Досі не розумію,що це було таке", - здивовано розповів автор неймовірного фото.

Філ був не єдиною людиною у Південному Йоркширі, хто бачив це явище. Цікаво, що друге сонце перебуває на зовсім протилежній частині неба, а не поряд зі справжнім.

Читайте також: Занедбані об'єкти NASA на знімках відомого фотографа

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Два сонця на небі не є чимось незвичайним, адже це відбувається через переломлення світла. Проте вкрай рідко можна побачити два сяйва на великій відстані одне від одного.