Пожежу на нафтобазі неподалік Василькова Київської області практично загасили.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Станом на 8:30 11 червня залишається горіти ще одна ємність з пальним об'ємом 900 куб м. та 13 ємностей об'ємом 50 куб.м.", - ідеться в повідомленні.

Наразі ємності охолоджуть. До ліквідації полум'я залучили 303 рятувальники та 45 одиниць техніки.

Читайте також: Пожежники загасили ще дві цистерни на палаючій нафтобазі

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За повідомленням каналу "112 Україна", за ніч дим в результаті горіння нафтопродуктів поширився практично по всі області, починаючи від Білої Церкви, Умані. Зараз просувається на Захід - за 20 км від Києва "стоїть велика хмара".

Напередодні ввечері на нафтобазі вибухнули близько 5 цистерн з паливом.

У результаті пожежі загинули чотири людини: троє рятувальників і один співробітник нафтобази. Ще 12 осіб шпиталізували.

За фактом загибелі людей під час пожежі МВС порушило кримінальну справу.

Нагадаємо, 8 червня о 17:29 на території нафтобази "Побутрембудматеріали" у Васильківському районі Київської області розгорілася масштабна пожежа. Зранку 9 червня стався вибух, по тривозі підняли Нацгвардію.

"Пожежа розгорілася у резервуарі з паливом об'ємом 900 куб. м. з подальшим перекиданням вогню на поруч розташовані резервуари з бензином", - ідеться в повідомленні ДСНС.

У прес-службі розповідають, що пожежі такого масштабу в Україні не було за останні 60 років.