Нардеп Ігор Мосійчук вважає, що Генпрокуратура чинила прямий тиск , щоб комбата "Айдару" Валентина Лихоліта ("Батю") заарештовали, а поява очільника відомства Ігоря Луценка у судовій залі є нічим іншим, як бажанням влучно попіаритись на цій справі саме в якості політика.

"В нас відсутнє правосуддя. І під тиском прокуратури було прийняте перше рішення про арешт Лихоліта, і друге, під тиском вулиці, під тиском громадських протестів була змінена думка прокуратури і сформувалася нова думка вже Апеляційного суду", - повідомив нардеп для Голосу Столиці.

Читати також: Росію зупинять країни "Міжмор'я"

На думку Мосійчука, Луценко захищав Лихоліта не з точки зору глави ГПУ, а як політик. Він все зробив для того, щоб очолити процес у справі Лихоліта, щоб показати що він на стороні тих, хто робив Революцію Гідності.

"Поява Юрія Віталійовича Луценко в суді і його позиція швидше свідчить не про тиск на суд, а про те, що він вирішив як політик, а він перш за все політик, а не генеральний прокурор, очолити процес і показати свою близькість до людей, які воювали, до громадських активістів, які робили Революцію Гідності, які однозначно підтримували Лихоліта", - заявив Мосійчук.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Валентина Лихоліта під тиском громадскості та активістів було звільнено та взято на поруки. Його справа створила прецидент щодо необхідності зміни до законодавства України на час військового стану.