Український півзахисник Олександр Зінченко став гравцем англійського клубу "Манчестер Сіті". 19-річний футболіст уклав угоду з командою Пепа Гвардіоли, але зможе за неї грати лише через рік.

Згідно з інформацією від російських ЗМІ, вже екс-гравець "Уфи" підписав контракт з "Блакитною Луною" до 2021 року. Однак іспанський тренер команди вважає, що молодому футболісту слід набратися досвіду гри на великому рівні, тож його відправлять в оренду у голландський ПСВ.

Нагадаємо, що за "Уфу" вихованець "Шахтаря" грав з 2015 року. Він неодноразово заявляв, що готовий залишити російський чемпіонат заради збірної України та гри у топ-клубах.

Читайте також: "Реал" побореться з "Барселоною" за Жезуса

До речі, вчора "Манчестер Сіті" провів офіційне знайомство з Гвардіолою, на яке запросили усіх фанатів клубу. Гравці команди також презентували домашню форму на наступний сезон. Новий тренер розпочав роботу із колективом вже сьогодні.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Олександр Зінченко став вже третім новачком "Ман Сіті" цього літа. Раніше до команди приєднався німець Ілкай Гюндоган, а днями раніше іспанський нападник Мануель Ноліто.