Новоспечений головний тренер пітерського "Зеніту" Мірча Луческу намагається переманити у нову команду перевірених футболістів. Румун не проти купити захисника "Шахтаря" Ярослава Ракицького, однак цей трансфер стане проблемним не лише з футбольної точки зору.

Як пишуть російські ЗМІ, 70-річний тренер розповів новим босам, кого б саме він хотів бачити у новій команді. У списку Луческу є Ярослав Ракицький. Однак оформити цей перехід буде вкрай важко через напружені відносини України з Росією.

Відомо, що і сам Ярослав не проти стати гравцем "Зеніта", тим паче під керівництвом свого тренера. Однак 26-річному захиснику відомо, як в Україні ставляться до гравців із чемпіонату Росії, тому, скоріш за все, він не ризикне переїжджати до сусідів.

Читайте також: "Ман Сіті" підписав Зінченка та відправив його в оренду

Нагадаємо, що Луческу планує підписати не лише Ракицького. Найближчим часом гравцем "Зеніту" повинен стати бразилець Луїс Адріано, який вісім років грав у "Шахтарі", а зараз невдало бігає за італійський "Мілан".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще