Cлужба безпеки у Лисичанську затримала бійця батальону "Привид" сепаратистів з позивним "Німець". Про це повідомляє прес-служба відомства.

Правоохоронні органи з'ясували, що 46-річний зловмисник брав участь у бойових діях проти сил АТО в районі Лисичанська під час операції з визволення міста. СБУ перевіряє інформацію, чи брав участь терорист у підриві мостів через Сіверський Донець.

Також у населенному пункті Щасті виявили двох інформаторів терористів "ЛНР".

Силовики затримали працівника місцевої теплоелектростанції, який співпрацював з терористами "ЛНР". Диверсант систематично передавав інформацію про позиції бійців АТО, що дислокуються у місті, та корегував артилерійський вогонь бойовиків як по місту, так і по ТЕС.

У Рубіжному затримали місцеву мешканку, яка телефоном та інтернет-каналами передавала терористам "ЛНР" дані про розташування та чисельність українських підрозділів, а також відомості щодо бойовиків, яких затримали правоохоронці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Матеріал по темі: У центрі Києва затримали організаторів конвертаційного центру

Нагадаємо, що 6 червня в Запорізькій області затримали бойовика "ДНР" під час підготовки теракту. Він збирав інформацію по бойовим позиціям українських військових у Донецькій, Харківській та Запорізькій областях.