За офіційними даними, півзахиснику збірної Португалії Ренато Санчесу 18 років, але футболіст, ймовірно, бреше про свій вік. Принаймні так вважає авторитетний французький тренер Гі Ру.

В інтерв'ю Dolce Sport 77-річний спеціаліст зробив скандальну заяву. Він пишається спортивними здібностями Санчеса, але вважає, що йому значно більше років, ніж він говорить.

"Санчес говорить, що йому 18 років. Але дату його народження записали через кілька років після його появи на світ. Я думаю, що йому насправді років 23-34", - поділився своєю думкою Гі Ру.

Ренато Санчес впевнено виступає за збірну Португалії на Євро-2016 та пробився з командою у півфінал. Перед турніром мюнхенська "Баварія" заплатила за нього "Бенфіці" 35 млн євро.

Читайте також: Ісландці влаштували для своїх футболістів неймовірний прийом

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Гі Ру розпочав тренувати у далекому 1961 році. Тоді він прийняв французький "Осер". У сумі він тренував цей клуб близько 40 років.