В інтернеті з'явились зображення майбутнього дизайну кінотеатру "Жовтень", який минулого року постраждав під час масштабної пожежі.

Про це повідомляє gromadske.tv, публікуючи відповідні фото на своїй сторінці в Facebook.

Видання запропонувало користувачам соцмережі висловитись із приводу концепції. Думки любителів легенданого кінотеатру розділились.

"А чому б не зробити що-небудь вінтажне? Щось в стилі старого Подолу. Це було б символічно", - пише одна із користувачок мережі.

Читайте також: Кінотеатр "Жовтень" запрацює восени

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Старовинний стиль підтримує одразу кілька користувачів, але припускають, що до сенсу кіно, який часто переглядали у "Жовтні", осучаснений варіант теж пасуватиме.

"Цікаво, але особисто мені хотілося б чогось суто подільського (у сенсі - "Старого Подолу"). Хоча, запропонований дизайн точно, як на мене, відповідає концепції Жовтня: в атмосферу атрхаусного, сучасного мистецтва поринаєш вже у вестибюлях театру. Молодці, характрер Жовтня передали з любов'ю. (Смішні кріселка, як із сиру)", - зауважує інша фанатка кінотеатру.

Дехто побачив у новому вигляді закладу осінні кольори.

"Фарби осені, просторо і затишно. Жовтень -місяць осені, навіщо перейменовувати? І без новітніх хитромудрих викрутасів. Добре", - радіє ще один користувач Facebook.

Нагадаємо, після підпалу столичний кінотеатр "Жовтень" закритий для глядачів. До відновлення долучаються митці та благодійні фонди. Обіцяють, що кінотеатр знову відкриють для кінопереглядів вже цієї осені.