Місія спостерігачів ОБСЄ помітила серед терористів "ДНР" неповнолітніх дітей. Про це повідомляється у звіті моніторингової місії за 10 червня, передає ТСН.

"На контрольно-пропускному пункті північно-східній частині Широкино спостерігачі ОБСЄ помітили у складі загонів "ДНР" молодих дівчат і хлопців зі зброєю. Деякі з них, за повідомленням місії, були неповнолітніми.

Читайте також: У "ДНР" з дівчаток готують терористок

Спостерігачі місії ОБСЄ хотіли поспілкуватися з місцевими жителями у Широкиному. Проте терористи із "ДНР" заявили їм, що всіх жителів вони евакуювали ще п'ять днів тому.

Пізніше зі спостерігачами зв'язався житель Широкиного. Він заявив, що всі мешканці і досі знаходяться в селищі.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що безпілотник місії ОБСЄ виявив велику концентрацію озброєння бойовиків "ДНР" у районі Комсомольська. Там розташовуються сім танків та 25 бронетранспортерів. Біля Жовтня, який контролюють бойовики, виявлено три артилерійські гармати та два танки.