У Києві незабаром з'явиться ще одна доріжка для велосипедистів. Вона з'єднає два столичних району - Оболонь і Поділ.

Про це повідомив заступник мера Києва Ілля Сагайдак в інтерв'ю сайту 44.ua. Київська влада вже почали розробляти проект велодоріжки між двома районами міста.

"У нас вже є напрацювання веломаршрутів - це продовження будівельних робіт по Троєщинському маршруту (вулиці Сабурова, Цвєтаєвої, Драйзера). Розпочато роботу над проектом будівництва веломаршруту "Оболонь-Поділ" (від м. Мінська по Героїв Сталінграда, Набережній через Новий Гаванський міст, Спаську на Контрактову площу) ", - розповів Ілля Сагайдак.

Він зазначив, що у столичних велосипедистом розширилися можливості пересування по Києву. Він перерахував, що велодоріжки вже функціонують проспекті Бажана, вулиці Здолбунівській, Оноре де Бальзака, Ватутіна, а також частково на проспекті Перемоги і на Підвисоцького.

Сагайдак підкреслив, що влада міста розглядають ще кілька проектів велодоріжок. Їх планують прокласти в районі парку Дружби Народів і Труханового острова.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще