Російський "гумконвой", 29-й за рахунком, прибув на окупований на Донбас. Він привіз, серед іншого, військові шоломи.

Про це повідомив помічник голови Державної прикордонної служби, прес-секретар Олег Слободян, передає Укрінформ.

"Особливість цього гумконвою в тому, що в одному з автомобілів був виявлений вантаж не гуманітарного характеру - військові шоломи, запаковані у мішки", - наголосив прес-секретар.

Також через пункти пропуску Донецьк та Матвіїв курган, за його словами, на територію України вторглися 102 російські вантажівки. Міжнародний комітет Червоного хреста не зміг взяти участь в оформленні цього вантажу через порушення Росією міжнародного законодавства. Українські прикордонники змогла лише візуально спостерігати за переміщенням конвою.

Читайте також: "Гумконвой" влаштував аварію у Воронезькій області

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що раніше путінський "гумконвой" потрапив у ДТП у Воронежський області. У однієї із вантажівок розірвалось колесо і вона протаранила два ыншы автомобілі, які були поряд. В результаті постраждали 5 чоловік.