Протягом вчорашнього дня терористи "ЛДНР" 61 раз відкривали вогонь по українським позиціям. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"На Маріупольському напрямку зафіксовано 29 випадків ведення вогню. Зокрема у Широкиному ворог застосував артсистеми калібру 152 мм, а також 120 та 82 мм міномети. Окрім цього, російські окупанти зі 120 мм мінометів обстріляли наші позиції поблизу Гнутового. Неспокійно й біля Мар'янки, Старогнатівки та Красногорівки, де противник вів вогонь із різних видів стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні прес-центру.

"Також, 29 обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку. Поблизу Майорська по українських захисниках ворог випустив понад 30 мін із 120 мм мінометів. А у Зайцевому ворог вів вогонь зі 120, 82 мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. По Авдіївці та Луганському окупанти стріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - зазначили у штабі.

Спостерігається, що останнім часом – Лугнанський напрямок найспокійніший.

"На Луганщині доба пройшла відносно спокійно. Тут супротивник здійснив три неприцільних обстріли позицій сил АТО біля Новоолександрівки", - повідомляють у прес-центрі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще