Представник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко сьогодні заявив, що трьох організаторів конвертаційного центру відпустили. Про це повідомляє Громадське.

Він підкреслив, що одному із затриманих вручили підозру у скоєнні протизаконної діяльності.

Попри це, "Українська правда" повідомила, що чоловіків відпустили того ж дня, в середу, бо начебто пред'явити їм за фактом нічого: походження 500 тисяч гривень, виявлених в салоні авто, з'ясовують.

Матеріал по темі: Аваков розповів деталі стрілянини біля метро "Арсенальна"

Нагадаємо, що вчора на метро "Арсенальна" відбулася перестрілка. Радник глави МВС Антон Геращенко зазначив, що в гонитві в районі площі Слави, неподалік від будівлі "Київміськбуду" міліціонери застосували зброю, але зловмисники відмовилися зупинятися. Після чого переслідування продовжили, і злодіїв заблокували автомобілями ДАІ в районі метро "Арсенальна".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Глава МВС Арсен Аваков похвалив співробітників правоохоронних орагнов за правильні дії під час затримання злочинців. Тим не менш, він також зазначив, що підстав для тримання їх під вартою немає.