Прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання зазначив, що Україні вдалося подолати найтяжчі часи. Він наголосив, що країна вийшла з політичного кризи.

Про це глава уряду написав у соцмережі Facebook. Він розповів, що шостого липня відбулась презентація звіту за виконану роботу за другий квартал роботи Уряду.

"Звісно, подолати виклики, які накопичувалися роками, за такий короткий час складно, але ми маємо позитивні сигнали. І ці сигнали треба підсилювати", - наголосив прем'єр-міністр.

Новий Кабінет міністрів почав свою роботу 14 квітня цього року. За результатами звіту, за його словами, видно, що Україна подолала внутрішньополітичну кризу, яка не дозволяла ухвалити важливі рішення у парламенті та гальмувала подальший розвиток країни.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликає провести перевірки формування комунальних тарифів в Україні, починаючи з 2005 року, і готовий сприяти таким перевіркам.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще