Федерація футболу та Прем'єр ліга обирають місце проведення матчу за Суперкубок України. Вони збираються провести цей матч на столичному стадіоні НСК "Олімпійський".

Про це повідомляє Tribuna.

Цим рішенням керівництво українського футболу хоче продемонструвати напередодні єврокубкових матчів, що вже зроблені висновки після проблем з організацією фіналу Кубка. Зокрема, майбутній матч має продемонструвати, що стадіон безпечний і може приймати ігри топ-рівня.

На "Олімпійському" встановлять огорожі, які будуть перешкоджати вболівальникам вибігати на поле під час гри.

Читайте також: "Дніпру" не дозволили грати в чемпіонаті України

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Офіційно рішення про місце проведення Суперкубка мають прийняти на наступному тижні.

Матч відбудеться 14 липня. За Суперкубок будуть боротися київське "Динамо" та донецький "Шахтар".

Нагадаємо, нещодавно був зіграний матч за Кубок України. "Динамо" у ньому перемогло "Шахтар" у напруженій серії пенальті з рахунком 5:4. Після фінального голу, вболівальники вибігли з трибун на поле столичного стадіону. Вони зламали ворота, виривали газон. Також через це була зірвана церемонія нагородження. Після інциденту керівництво українського футболу задумалось над тим, як унеможливити потрапляння вболівальників на поле стадіону.