Сьогодні в Києві сталася ДТП в результаті якого було паралізовано рух на вулиці Академіка Заболотного. Про це повідомляє "ДТП.Киев.юа".

Відбулося зіткнення автомобіля Пежо та вантажівки. В результаті інциденту ніхто не постраждав, однак автомобілі отримали значні ушкодження.

Два патруля Національної поліції, що працювали на місті дорожньо-транспортної пригоди перекрили рух транспорту на вулиці протягом 30 хвилин з однієї сторони.

Нагадаємо. що у Києві з'явиться нова гілка метро

У рамках модернізації транспортної інфраструктури передбачено будівництво Подільсько-Вигурівської лінії Київського метрополітену. Так само протягом наступних трьох років на модернізацію столичної підземки можуть виділити 4,2 млрд грн.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"На засіданні постійної комісії Київради депутати підтримали затвердження плану заходів на 2016-2018 роки щодо реалізації Стратегії розвитку Києва до 2025 року. Заплановано придбання вагонів метрополітену на загальну суму понад 1,3 млрд грн і капітальне будівництво столичної підземки. Протягом трьох років програма передбачає 4,2 млрд грн ", - повідомляє прес-служба Київської міської ради.