Ось такий вигляд має пожежа на Київщині з ілюмінатора літака вдень 11 червня. Величезний чорний гриб висотою в кілька кілометрів.

Нагадаємо, що пожежа на нафтобазі "БРСМ-нафта" спалахнула 8 червня у другій половині дня, вранці 9 червня на місці займання сталися вибухи, які повторилися 10 та 11 червня.

Читати також: Пожежу на васильківській нафтобазі ліквідували

У Державній службі надзвичайних ситуацій повідомляють, що, вже немає загрози розповсюдження вогню в бік нафтобази та військової частини, які розташовані поруч, пожежники контролюють 50% території нафтобази. За даними ДСНС, пожежа не вплинула на рівень забруднення атмосфери.

У МВС розглядають кілька версій причин пожежі: грубі порушення правил зберігання нафтопродуктів, навмисний підпал. У компанії "БРСМ-нафта" основною версією пожежі на нафтобазі називають навмисний підпал.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще