Керівництво соціальної мережі Facebook врешті відреагувало на петицію, підписану 11 тисячами користувачів. Про це повідомляє 24 канал.

"Facebook просто дотримується своїх правил модерації. Ці правила забороняють постити оголені тіла або їх частини, інформацію, що розпалює ненависть, яка містить погрози, насильство або цькування. Якщо надходить скарги на такий контент – його видаляють", - розказав директор у Східній Європі та Росії Томас Крістенсен.

Він повідомив, що українських користувачів заблокували законно.

"Всі скарги на неприпустимий контент розглядаються в глобальному центрі Facebook, де володіють різними мовами. Висококваліфіковані співробітники їх розглядають абсолютно неупереджено. У цій команді є російськомовні та україномовні люди, які можуть працювати саме з контекстом. Крім того, система контролю якості дозволяє стежити, чи всі запити розглядають відповідно до стандартів модерації ", — заявив Крістенсен.

Матеріал по темі: Цукерберг відповів Порошенку на питання щодо Facebook

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що літератор Андрій Бондар, нардеп Борислав Береза ​​та журналіст Юрій Бутусов подали в суд на адміністрацію Facebook за шкоду, заподіяну репутації за блокування.