Із 15 по 17 липня в деяких районах столиці буде відключено або обмежено водопостачання. Ремонтні роботи будуть здійснюватися на вулиці Берковецькій - буде проводитися монтаж запірної арматури, в зв'язку з чим мешканці деяких районів залишаться без водопостачання.

Повністю припиниться подача води в житлові будинки на Берковецькому. Також частково обмежать подачу або знизять тиск на Південній Борщагівці (Симиренко, Королева, Сім'ї Сосніних, Зодчих, Велика Кільцева), на Микільській Борщагівці, в Нивках і Галаганові, а також в Новобіличах, Біличах, Академмістечку і Святошині.

Влада Києва пообіцяла, що протягом трьох днів жителів районів, де не буде водопостачання, забезпечать питною водою з автоцистерн.

Цистерни з питною водою будуть підвезені на Берковецьку, Червонозаводський, Клавдієвської, Вітрука, Булаховського, Баумана, Салютну і Невську вулиці. Крім того, забезпечать роботу бюветних комплексів на Булгакова, Симиренка, Потапова, Зодчих, Туполєва, Котельникова, Святошинській і на інших вулицях, де буде обмежено подачу води в житлові будинки.

Читайте також: Київ може залишитися без питної води

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що неплатникам за водопостачання перерахують борги та пришлють нові квитанції.