Сміття, що везуть зі Львову, не доїжджає до заводу Енергія і не спалюється. Його по-тихому скидають у Києво-Святошинському районі, де і свого вже - понад норму. Екологи б'ють на сполох: місцеві ледь не через одного хворіють на онкологію, а вода в колодязях - справжня отрута.

Медики запевнюють, що у людей тут серйозні проблеми зі здоров'ям, особливо страждають жінки. Також було виявлено генетичні захворювання, повідомляють "Надзвичайні новини".

Не менш вразливі до хвороб і місцеві діти, які постійно дихають забрудненим повітрям. Вони страждають на часті бронхіти та асматичний кашель.

Ще одна проблема, за думкою місцевих жителів, це велика кількість ворон, які літають над горами сміття. Адже поруч аеропорт, літають літаки, які в любий можуть постраждати від птахів, що залітають до турбін.

Ще одна проблема, особливо в спекотні дні, сморід, який не дозволяє відкривати вікна ви пускати дітей на вулицю.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читайте також: Проспект Бажана заблокований через аварію

Жителі Крюківщини обурені таким ставленням влади до їх проблем, вірніше повною її бездіяльністю. Сьогодні вони знову блокують рух вантажівок зі львівським сміттям.