Росіяни так захопилися найпопулярнішим серіалом "Гра престолів", що почали називати дітей на честь героїв. Про це пише Lenta.ru.

Особливу популярність отримало жіноче ім'я Ар'я. На честь молодшої дочки Еддарда і Кейтілін Старк в Московській області назвали вісім дівчаток, а в Санкт-Петербурзі - чотири.

На Уралі торік одному з новонароджених хлопчиків дали ім'я Теона, а в Челябінській області працівники загсів зареєстрували Варіса і Петіра.

Матеріал по темі: Jay-Z купив Beyonce драконівське яйце з "Гри престолів"

Схожий тренд вже протягом декількох років спостерігають в США і Європі. Тільки в 2012 році в Сполучених Штатах народилися 754 Ар'ї, 146 Кхалісі, 20 Тіріона і 18 Бріанн. У Великобританії популярними іменами також є Кейтілін, Санса і Григір. У Швеції на сьогодні зареєстрували 20 Сандорів, 12 Джейме, 10 Теонів і два Джоффрі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще