Розробники компанії Apple створили для власників iPhone нову версію прошивки iOS 9. З її допомогою власники користувачі телефонів зможуть відстежувати свої "подвиги" в ліжку.

Про це повідомляє Medinfo.

Apple додав в свій додаток "Здоров'я" нову функцію під назвою "Репродуктивні дані".

Цей трекер буде стежити за сексуальною активністю. Додаток прораховуватиме частоту занять сексом, фіксувати дату кожного статевого акту, тривалість процесу і його якість.

Читайте також: Декілька сотень столичних геймерів намагались врятувати людство

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі зможуть також редагувати інформацію про доцільність використання контрацепції.

Всі введені дані будуть відображатися в телефоні у вигляді графіка або таблиці з числовими значеннями, як в аналогічних додатках враховується кількість з'їдених калорій, пройдених кроків або подоланих кілометрів на велосипеді.

Розробники продумали все до дрібниць. Статистикою своєї сексуальної активності можна буде ділитися за допомогою сторонніх додатків. Автори ідеї прогнозують, що багато хто не пропустить такої можливості похвалитися перед друзями.

Наразі випустили бета-версію новинки, яка доступна лише розробникам. Офіційний варіант прошивки, призначений для безкоштовного скачування користувачами, вийде восени 2015 року.