Релігійний сайт знайомств ChristianMingle створив можливість знайомитися для геїв і лесбіянок, пише The Washington Post.

Сайт відкрився для гей-користувачів після судового позову, в якому стверджувалося, що ChristianMingle порушує антидискримінаційне законодавство Каліфорнії.

Нова функція пошуку, швидше за все, не виявиться дуже корисною для гомосексуалів - тепер сайт дозволяє їм переглядати профілі своєї статі, але конкретно не показує інших геїв. За словами виконавчого директора Gay Christian Network Джастіна Лі, навряд чи геї захочуть перегортати десятки натуралів, незацікавлених в них.

Читайте також: ЛГБТ-спільнота обурена відсутністю геїв у фільмах

У позові, поданому проти ChristianMingle стверджувалося, що комерційні компанії на кшталт Spark Networks, що володіє сайтом знайомств, не мають права дискримінувати клієнтів на основі сексуальної орієнтації.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На ChristianMingle зареєстровано понад 16 мільйонів користувачів. Spark Networks також володіє єврейськими сайтами знайомств JDate і JSwipe; сайтами знайомств для католиків, мормонів і адвентистів сьомого дня; одиноких чорношкірих, глухих і військових, а також сайтом для великих красивих жінок і їхніх шанувальників.