Пізно ввечері 11 червня у Харкові близько 40 осіб влаштували погром з різаниною на вулиці Отакара Яроша, де знаходиться студентське містечко з гуртожитками кількох вузів та на вулиці Клочківській. Від нападу постраждало 6 чоловік.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Інформація про першого доставленого до медичного закладу надійшла до міліції Харківщини близько 23:30 години 11 червня. У подальшому протягом двох годин карети швидких доправили до лікарні з вулиці О. Яроша ще п'ятьох постраждалих", - ідеться в повідомленні.

Очевидець подій, студент Харківського національного університету ім. Каразіна, Олександр Лагур розповів, що нападники були молодими людьми спортивної статури, їх голови були закутані футболками, деякі були в масках і з ножами. Вони пробіглися по вулиці Отакара Яроша, б'ючи всіх на своєму шляху і руйнуючи все, що потрапляло під руку, - пише УНІАН.

Читайте також: У Харкові закрили центральні станції метро

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

За його словами, молодики пробили шини декільком автомобілям, які були припарковані біля одного з гуртожитків.

"На лавочці біля гуртожитку сиділи хлопці, натовп відразу на них накинулася, порізали їм спини, ноги, порізали машини, які поряд стояли", - розповідає Олександр.

Один із постраждалих - араб. Його відвезли в лікарню на машині з порізаними колесами, не чекаючи приїзду "швидкої". Ще двоє - українці. В одного з них сильні порізи спини, іншому розбили голову, також він має глибоку рану ноги. Обох забрала карета "швидкої".

Сам студент сидів за столиком біля кафе в 100 метрах від місця події на момент нападу. Коли почалася різанина, люди почали кричати і побігли до закладу.

Директор кафе закрив двері. Молоді люди намагалися пробратися всередину, але у них нічого не вийшло. Вони розкидали столики і стільці біля кафе і побігли в бік станції метро Наукова.

ТСН посилаючись на користувачі соціальних мереж пише, що група із приблизно 30 осіб напала на перехожих по вулиці Клочківській, що в трьох кілометрах від вул. Отакара Яроша. Після нападу сім чоловік із ножовими пораненнями відвезли до четвертої лікарні.

Харків Live повідомляє, що агресивні молоді люди підрізали дівчину біля супермаркету "Сільпо". Вона теж у лікарні у важкому стані.

Правоохоронці вживають необхідних заходів для встановлення всіх обставин події.