Збірна Франції впевнено перемогла у півфіналі Євро-2016 Німеччину з рахунком 2:0. Одним із героїв матчу став форвард "Ле Бльо" Антуан Грізманн. Фахівці пророкують, що після успішного виступу на турнірі він став головним претендентом на "Золотий м'яч".

Про це повідомляє "Футбол24". Позитивний результат матчу – досягнення всієї команди, яка грала дуже злагоджено. Іншим героєм поєдинку став голкіпер Уго Льоріс. Він кілька разів рятував власну команду в дуже серйозних ситуаціях.

Грізманну вдалося оформити "дубль" не просто у футбольному матчі, у 1/2 фіналу Євро та ще й проти Німеччини, яку вважали одним з фаворитів турніру. Форвард вже забив шість м'ячів і матиме шанс покращити результат у фіналі проти Португалії. Йому не так багато залишилось до абсолютного рекорду результативності на чемпіонатах Європи. Головними голеадорами турніру залишаються Платіні і Роналду з результатом у дев'ять м'ячів.

Грізманн та Кріштіано Роналду викладатимуться на повну у фіналі. Адже звання чемпіона Європи стане вагомим бонусом на здобуття "Золотого м'яча". Претендентам залишиться лише не провалити осінню частину нового сезону.