У центрі Баку 11 червня сталась масова бійка. Побилися спортсмени Росії та України.

Про це повідомляє місцевий портал haqqin.az.

Інцидент в центральній частині столиці Азербайджану стався між спортсменами, які прибули для участі в Європейських іграх.

Очевидці події зазначають, що між групою українських і російських спортсменів виникла словесна суперечка. Потім вони вже не змогли стримати власних емоцій і, в подальшому, це переросло в рукопашний бій.

Невдовзі на місці події прибули азербайджанські правоохоронці. Після їх втручання спортсменів вдалося вгамувати, а інцидент було повністю вичерпано.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Читайте також: Кличко може провести бій на стадіоні "Челсі"

Керівник російської делегації на Європейських іграх у Баку Ігор Казиков спростував інформацію про бійку між російськими та українськими спортсменами. Він заявив, що нічого подібного не відбувалось.

Голова відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області Андрій Більда також спростував інформацію про бійку. Він наголосив, що українські атлети весь час перебували в Українському Домі та готувались до змагань.

Перші Європейські ігри відкриваються в Баку сьогодні. На них будуть представлені 30 різних видів спорту та розіграють 253 комплекти нагород. Вони триватимуть 16 днів та завершаться 28 червня.