Маршрутка у Херсоні почала розвалюватися на очах у перехожих. У салоні громадського транспорту в цей час були пасажири. У маршрутки повідлітали колеса на ходу.

Відео дорожньо-транспортної пригоди опублікував користувач Vysokostat в Youtube. Інцидент з маршруткою зафіксували на відео реєстратор, який був встановлений у припаркованому на узбіччі автомобілі.

"Маршрутка №29 влаштувала пасажирам поїздку з адреналіном. Дивом пощастило, що ці колеса нікого не зачепили, так як зазвичай на цій ділянці жвавий рух", - зазначається в описі під відео.

Маршрутка їхала швидко, коли у неї спочатку відлетіло одне заднє колесо з лівого боку, а потім й інше. Мікроавтобус підскочив й накренився на лівій бік. Колеса полетіли в напрямку зупинки на протилежній стороні дороги, де, на щастя, не було людей.

Водій на швидкості загальмував не одразу, а проїхав ще кілька метрів. Але все ж йому вдалося впоратися з керуванням й зупинити маршрутку. В результаті ДТП ні водій, ні пасажири не постраждали .

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще