Перебуваючи в одному і тому ж будинку кожен може відчувати себе абсолютно по-різному. Тому астрологи радять вибирати житло за порадами Зірок.

Портал "goroskope" поділився порадами вчених про те, як вибрати ідеальне житло по Зодіаку. Пропонуємо ознайомитися з ними разом.

Овен

Для Овна комфорт і затишок будинку, в якому вони живуть, не має великого значення. Особистий простір, ось, що для них найголовніше. Нехай це буде маленький куточок або великий кабінет - не важливо. Головне, щоб там їх ніхто не турбував. Крім цього, Овни вважають за краще дивитися на світ з висоти, тому бажають селитися на верхніх поверхах.

Телець

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Телець навпаки любить жити ближче до землі, щоб дихати на повні груди. Тому якщо з'явиться можливість оселитися за містом, він не буде довго роздумувати. Своє житло Телець намагається облаштувати не тільки красиво, але і функціонально. Речі купує якісні, які прослужать йому багато років.

Близнюки

Будинок близнюків повинен бути наповнений повітрям і світлом. Пастельні тони, на їхню думку, підійдуть найкраще. Але також вони люблять багатобарвні і навіть яскраві поєднання різних доповнень.

Рак

Рак - найбільший домосід. Більшість часу він проводить вдома. Тому йому дуже важливий комфорт і затишок, в якому він побуває щодня. Рак віддасть перевагу затишному маленькому куточку зі зручним диваном, величезному будинку, який буде йому здаватися холодним і порожнім. В інтер'єрі Рак віддає перевагу теплим і пастельним відтінкам.

Лев

Леви зазвичай вибирають все найдорожче і найкраще. Вони люблять блиснути. Будинок або квартира буде в престижному районі, а в інтер'єрі надає перевагу дорогим меблям, свічникам, вазам, статуеткам. І всього більше.

Діва

Діви люблять оточувати себе екологічними матеріалами, щоб бути в злагоді з природою. Дівам важлива не тільки краса і комфорт, але перш за все функціональність.

Терези

Для цього знака зодіаку ідеальна квартира середнього метражу. Її він облаштує з великим смаком. Тому облаштування будинку у них триває довгий час, іноді затягується на кілька років.

Скорпіон

Скорпіони вважають за краще вибирати будинок поблизу води. Свій будинок вони сприймають як притулок, а відпочивати люблять на самоті. Кімнати наповнює улюбленими предметами. В інтер'єрі мають глибокі і насичені кольори, але нерідко меблі можуть бути абсолютно білого кольору.

Стрілець

Стрілець любить квартири і будинки великих розмірів. Також надає перевагу квартирам на останніх поверхах в хмарочосах, щоб їм ніхто не зміг там перешкодити. Чим більше кімнат, тим краще.

Козеріг

Козероги дуже прив'язуються до свого місця проживання, тому дуже рідко змінюють місце проживання. До облаштування будинку підходить дуже відповідально. Навіть найменший безлад в будинку не дасть Козерогу спокійно попрацювати. Меблі цей знак Зодіаку воліє міцну і солідну.

Водолій

Водолії роблять своє житло оригінальним. Вибираючи будинок, докладе всіх зусиль, щоб він був розташований у престижному районі з цікавим історичним минулим. Віддає перевагу модерністському стиль.

Читайте також: Модель-пампушка Ешлі Грем похизувалася татуюванням на інтимному місці

Риби

Риби вибирають зазвичай будиночок за містом. Вони комфортніше себе почувають на лоні природи. Їхній будинок заповнений затишними, м'якими речами - повно подушок, пухнастих пледів на диванах, а також улюблених сувенІрчикІв і сімейних реліквій.