Олігарху Ритану Ахметову вдасться домовитись із керівництвом Кабміну і "Нафтогазу" щодо боргів "Київенерго", якими зараз фактично шантажують киян. Відтак, щоб під осінь тисячі мешканців не вийшли на вулиці із протестом, чиновникам доведеться вирішити питання боргів цієї компанії.

На думку політолога Дмитра Разумкова, робити це доведеться швидко, щоб не провокувати киян на соціальний протест через колапс опалювального сезону.

"Якщо ми не хочемо отримати економічний опалювальний колапс і взагалі колапс всієї системи ЖКГ, енергопостачання та теплопостачання, то домовлятися доведеться, тому що це замкнуте коло.

Читати також: Хресна хода з Донецька завершиться кривавим місивом

Якщо не вийде домовитися, то замість них буде домовлятися суспільство. І тоді ми можемо прийти до питання масових заворушень. Тому що одне питання - коли непосильні тарифи. А інше питання, коли непосильні тарифи, так ти ще й послугу не отримуєш", - повідомив Разумков для Голосу столиці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що киян обманули із мораторієм на субсидії, оскільки обмеження на підняття тарифів не може тривати вічно і потребує законодавчого врегулювання.