Координатор "Інформаційного опору", депутат від "Народного фронту" Дмитро Тимчук розповів "Апострофу", що законопроект про вибори на Донбасі може з'явитися у Верховній раді вже наступного тижня.

"Є великі підозри, що наступного тижня він все-таки може з'явитися в Раді. Я вважаю, що якщо він і з'явиться, то це буде не президентський законопроект. Тому що я не думаю, що президент буде підставляти себе таким законопроектом. Швидше за все це буде депутатський законопроект, від групи депутатів", - повідомив Тимчук і додав, що на Банковій таким чином роблять "реверанс" у бік Заходу.

Читати також: Сакварелідзе впевнений, що Столярчук найкраще виконує команду "фас"

На думку Тимчука, навіть якщо його внесуть в раду- то це буде певний політичний фарс, розрахований лише на те, що західним партнерам "покажуть" роботу.

"Тобто якщо це все-таки відбудеться, і такий законопроект все ж таки потрапить в Раду наступного тижня, це буде не більше ніж політичний фарс. Щоб показати якусь роботу для Заходу. Це моя особиста думка", - повідоми Тимчук для видання Апостроф.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко припусти проведення виборів на Донбасі ще до кінця цього року.