В Яготині під Києвом сталася аварія в якій сильно постраждав водій скутера.

Про це повідомляє DTP.kiev.ua.

Водій Mercedes напідпитку здійснив наїзд на скутер з двома людьми. Один з пасажирів скутера отримав дуже важкі травми. Наразі його госпіталізовано, він знаходиться в місцевій лікарні.

В чоловіка відкритий перелом ноги, ЗЧМТ, перелом тазу, одно ногу йому ампутували. Він в непритомному стані, йому проводиться штучна вентиляція легень.

Водій "Мерседесу" втік з місця пригоди, однак за номерним знаком його невдовзі знайшли в селі Засупоївка під Яготином. Правоохоонці до ранку знайшли та затримали водія. Постраждалого перевезуть до Києва, як тільки стабілізується його стан.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо. що водій вантажівки загинув при зіткненні з "КамАЗом"

У Херсонській області в результаті ДТП між вантажівками загинув чоловік. Про це повідомляє "УНН" з посиланням на Головне управління Нацполіції області.

Близько 22:17 поліцейські отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на 319 кілометрі автодороги Херсон-Мелітополь-Новоазовськ, недалеко від села Петропавлівка.