Сьогодні в Києві пройшов велопробіг серед жінок. Про це повідомляє LB.ua.

Велопробіг мав назву "Наближаю Амстердам", в ньому прийняли участь кілька десятків любительок велоспорту, що проїхали від Оперного театру до Труханового острову.

Метою заходу організатори називають переосмислення велосипеду, як засобі пересування, однією з основних вимог до учасниць буї дрес-код: жінки одягнули буденний, або святковий одяг, одна ні в якому разі не спортивний.

Інший акцент заходу було зроблено власне на жінках. Оскільки типовими велосипедистами столиці є представники сильної статі.

"Велопарад дівчат дає можливість розірвати цей шаблон і довести, що ваш стиль одягу визначаєте саме ви, а не ваш велосипед", - заявили організатори.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо. що орендувати квартиру в Києві стане дорожче

Ціни на оренду помешкання в Києві починає зростати. Ріст цін спостерігається у всіх столичних районах.

Про це повідомляє "24 канал". Оренда трикімнатної квартири в центральних районах Києві обійдеться майже в 10 тисяч гривень в місяць. Аналогічне помешкання у Голосієво та на Солом'янці здають за понад 8100 гривень. Трохи дешевшим буде винайняти житло на Подолі, Дарниці та Оболоні. Трикімнатна квартиру тут обійдеться в приблизно 7300 гривень на місяць. Найдешевші пропозиції житла у Деснянському районі шість тисяч гривень в місяць.