В столиці Південної Кореї пройшов водний фестиваль, на ньому люди обливали одне одного за допомогою водних пістолетів.

На час проведення фестивалю кілька вулиць Сеулу перекриті для руху транспорту. Цього року в заході прийняли участь кілька тисяч людей.

Таким чином люди борються зі спекою, в хід йдуть водні пістолети і навіть водні гармати.

"Справді дуже весело бути на цьому фестивалі разом зі всіма людьми. Наявність музики від діджеїв додає веселощів. Хочу прийти сюди і наступного разу", - сказала Лі Со Юнг, учасниця водного фестивалю.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що американка поділилася досвідом викрадення інопланетянами

Американка, яка побажала залишитися анонімною, розповіла сайту MUFON (Mutual UFO Network, Загальна мережа НЛО) про те, як її викрали іншопланетяни в 2004 році. Про це пишеExpress.

За словами дівчини, в 4-річному віці в Стендіші (штат Мічиган, США) вона мала досвід спілкування з інопланетянами. Американка стверджує, що зараз вона потребує допомоги.

У своїй розповіді жертва НЛО описує, що вона побачила у вікні яскраве світло і зібралася розбудити свого батька, але він не прокинувся. Після цього вона побачила у вікні чотири сірі фігури іншопланетян. Потім дівчинка втратила свідомість.