Відразу шість клубів української прем'єр-ліги потрапили під підозру букмекерських контор.

"У першу чергу," Олімпік "- в усіх вікових категоріях. Певною мірою "Зоря", а також "Волинь", "Чорноморець", "Карпати", "Говерла". У першій і другій лізі в принципі відсоток договорняків дуже високий. Також відрізняється великою кількістю договірних матчів турнір U-19 (юнацьких команд)", - розповів Tribuna.com операційний директор Favbet Сергій Єфименко.

Схожі дані сайту надали в БК "Марафон": "Підвищену увага приділяємо матчам "Олімпіка" та іншим командам, які не мають турнірної мотивації. У першій лізі під особливим контролем клуби Тернополя, Миколаєва та Сум".

Читайте також: На перемозі "Дніпра" над "Наполі" можна потроїти ставки l

Точне число підозрілих матчів букмекери не називають. У "Марафоні" говорять приблизно про десять поєдинків. Favbet називає "дивними" такі матчі: "Дніпро" - "Волинь - 5:0," Шахтар "-" Олімпік "- 6:0," Металург "Д -" Олімпік "- 4:2," Зоря "-" Шахтар "- 1:4," Металіст "-" Іллічівець "- 3:1," Металіст "-" Волинь "- 3:3.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще