Народний депутат Сергій Лещенко використав перебування в лавах політичної сили "Блок Петра Порошенка" для створення надалі власного політичного проекту, оскільки, з одного боку, він ніколи не був повноцінним членом політсили, а з іншого - завдяки постійній викривальній критиці членів БПП створив собі амплуа опозиціонера всередині цієї партії.

На думку політолога Ярослава Макітри, і у випадку Лещенка, і Мустафа Найєм використали політичну силу заради власного утвердеження, як самостійних політиків.

" БПП це був просто ліфт, просто можливість зайти в парламент. Вони ніколи не були на повну членами партії, членами цього політичного проекту, тобто фактично використали бренд, щоб зайти в парламент і зараз створюють власну політичну силу. В суспільстві є запит на антикорупційну тематику, на нові обличчя, і це спосіб на цьому тренді зловити свої політичні бали", - повідомив Макітра для Голосу столиці.

Читати також: За вибори на Донбасі нардепи проголосують ще до канікул

Нагадаємо, вчора Сергій Лещенко повідомив, що проведення парламентських виборів є неминучим через низькі рейтинги влади та корупцію.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще