Справу "діамантових прокурорів" спускають на гальмах. І це робиться через рік після резонансних обшуків у кабінетах високопосадовців ГПУ. За словами екс-заступника генерального прокурора Віталія Каська, справа "діамантових прокурорів" перетворилась на "мертвий груз" у стінах відомства, адже їхні злочини на сьогодні ніхто не розслідує взагалі.

"В ГПУ продовжують залишатися інші кримінальні провадження, у тому числі з підозрами так званим "діамантовим прокурорам", які стосувалися "віджимання" сміттєвого бізнесу, які стосувалися зникнення речових доказів, які стосувалися незаконного збагачення і оплати навчання одного з підозрюваних закордоном у Великобританії на суму у понад 200 тисяч доларів. Мушу сказати, що ті кримінальні провадження, на жаль, лежать мертвим вантажем у ГПУ. І жодного логічного вирішення вони не знайшли до цього часу", - повідомив Касько для видання Радіо Свобода.

Читати також: Порошенко не дозволить провести дострокові вибори

Касько також нагадав, що протягом року з моменту, як цю справу передали до суду, жодного кроку щодо її вирішення так і не зробили,