Екс-заступник генерального прокурора Віталій Касько вважає, що в прокуратурі відбувається остаточний реванш старої системи "шокінців", оскільки попри показове реформування відомства, в структурі надалі продовжують працюють люди старої системи.

"Те, що відбувається, то це є якісь поверхові речі, які суспільством навряд чи сприймаються. Люди старої системи залишилися. Ті ж самі заступники Шокіна себе чудово почувають і роблять те ж саме, що робили до цього. Тому зовсім я не бачу", - повідомив Касько для Радіо Свободи і додав, що реформи ГПУ не потрібні, бо навіть анонсований заступник генпрокурора по реформах досі не приступив до виконання своїх обов'язків.

Читати також: Чорновіл висміяв Савченко за брехливу біографію

"Скільки вже пройшло часу з призначення генпрокурора? Майже вже два місяці. І анонсований заступник генпрокурора по реформах (Ви пам'ятаєте цей анонс, цього заступника, який ходив по ефірах) до цього часу не призначений. Тобто або вже реформи в прокуратурі не потрібні, або, наскільки я розумію, він і не буде призначений", - повідомив Касько.

Нагадаємо, раніше Касько заявив, що справу "діамантових прокурорів" навмисне "спускають на тормоза".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще