Сьогодні у Києві сталася чергова аварія. На Лісному проспекті дві автівки вийшли на зустрічну смугу і врізались одна в одну.

Як пише dtp.kiev.ua, ДТП трапилась сьогодні вранці на окраїні столиці. Свідки зазначають, що один з водіїв необережно перейшов уліво, чим спровокував зіткнення. Після цього обидві машинин опинились на зустрічній смузі, але, на щастя, більше нікого не заділи.

Відомо, що учасники аварії обійшлися без травм. На місці працюють правоохоронці - вони проводять слідство та виявляють винуватця ДТП.

Читайте також: У Харкові смертельна аварія за участю копів

Нагадаємо, що вночі страшна аварія трапилась у Харкові. На вулиці Сумській поліцейська машина врізалась у "Москвич", через що двоє людей у салоні загинули, а решта учасників знаходяться у лікарні.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще