Перехід головної зірки українського футболу Євгена Коноплянки в іспанську "Севілью" може не відбутися.

Як повідомляє іспанська сайт Fichajes, "Севілью" не влаштовують фінансові вимоги півзахисника "Дніпра".

Переговори з "Севільєю" зайшли в глухий кут, тому що іспанці не можуть задовольнити умови, які заявлені Коноплянкою, а також не згодні з сумою відступних за оформлення угоди.

"Тема Коноплянки дуже складна. Ми досягли певного прогресу в цьому питанні, але на цього гравця дуже великий попит. На нього претендує дуже багато команд. Хочеться залишатися оптимістами, але це дуже складно буде зробити ", - сказав спортивний директор" Севільї "Рамон Мончі.

Читати також: Коноплянка покине "Дніпро" після фіналу Ліги Європи

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Судячи зі слів Мончі, "Севілья" більше не вважає трансфер Коноплянки пріоритетним.

Крім "Севільї" на українського футболіста претендують й інші відомі клуби. Тільки за останні десять днів у ЗМІ з'являлася інформація про інтерес до Коноплянки з боку "Лаціо", менхенгладбахської "Боруссії", "Тоттенхема", "Роми", "Галатасарая" і "Бенфіки".