Через недостатню кількість патрульних на вулицях столиці кількість крадіжок, злочинів та розбоїв збільшилась в рази. Відтак, поки представники поліції сперечаються із чиновниками з КМДА, кияни потерпають від небаченого раніше росту рівня злочинності. Таку думку висловив член комісії Київміськради з питань правопорядку та запобігання корупції Юрій Сиротюк.

На думку Сиротюка, не останню роль у такій плачевній ситуації в столиці зіграла правова позиція очільниці Нацполіції Хатії Деканоїдзе. "Мене дивує правове невігластво пані Деканоїдзе, честно кажучи. З іншого боку, мене дивує те, що поліція починає звинувачувати інші органи в тому, що у неї щось там не получається", - повідомив Сиротюк для видання Голос столиці.

Читати також: Чорновіл висміяв Савченко за брехливу біографію

Сиротюк зазначив, що кількість злочинів в Києві значно зросла, фіксується багато "розбоїв, грабежів, просто жахлива ситуація відбувається зі злочинністю" і, на його думку, у цьому винна не Київрада, а саме нацполіція, яка зволікає із тим, щоб забезпечити місто достатньою кількістю патрульних.

Нагадаємо, раніше повідомляось, що кількість зброї на руках в киян б'є всі рекорди і більшість її власників не поспішають перереєстровувати її.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще