Конферансьє Ернест Акоста, з Х'юстона, штат Техас, опублікував восьмихвилинне відео, в якому він залпом випиває два літри віскі. Про це пише Mirror.

Відео, на якому американець випиває за кілька хвилин два літри віскі, вже набрало більше 74 тисяч переглядів на YouTube. Акоста часто знімає ролики подібного змісту, наприклад, випиває клей або два літри горілки.

Спочатку здається, що експериментатор досить легко переносить два літри міцного напою, проте пізніше Акоста все-таки здається. Американець починає важко дихати, алкоголь спалює йому горло. Він скаржиться на погіршення зору, починає хитатися і падає на підлогу. Подруга Акости щосили намагається утримати його стоячи. Пізніше камера показує, як Ернест позбавляється від віскі над унітазом. Це не особливо допомагає невдалому дегустатору. Він продовжує невпевнено триматися на ногах і в кінці відео знову падає на підлогу.

Читайте також: Главк благоустрою почав боротьбу з "наливайками" в Києві

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У своїх відеороликах конферансьє попереджає глядачів не намагатися повторювати його вчинки, так як вони можуть призвести до серйозних травм або смерті.