Лідер київського "Динамо" і збірної України Андрій Ярмоленко може залишитися в українському чемпіонаті.

Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Спорт-Експрес в Україні".

"Від'їзд особисто для мене надзавданням не є. Виїхати хотілося б не тому, що мене тут щось не влаштовує. Я граю вдома, при своїх вболівальниках, в команді, за яку вболівав з дитинства. Скажу більше: якщо перехід цього літа не відбудеться, я плакати не буду. Адже у нас попереду виступ у груповому турнірі Ліги чемпіонів", - заявив Ярмоленко.

Читайте також: Ярмоленко чекає поповнення в родині

Нагадаємо, що на початку місяця 25-річний крайній півзахисник чемпіонів України публічно заявив про своє бажання змінити клуб, мотивуючи це прагненням спробувати себе в більш сильному чемпіонаті. При цьому, Ярмоленко уточнив, що має намір переходити виключно в європейський топ-клуб.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Що стосується країни, в якій Ярмоленко хотів би продовжити кар'єру, то це Англія.

"Не сперечаюся, в Італії є хороші команди, але якщо говорити про чемпіонати, то мені ближча англійська прем'єр-ліга. Ось де хотілося б спробувати свої сили в першу чергу", - сказав футболіст.